Behövs en stamspolning?

Det är inte alltid som en stamspolning är det enda alternativet när det uppstår problem med dina rör och ledningar. I vissa fall kan det till exempel räcka med en relining, ett ingrepp som i de flesta fall är billigare och kräver mindre arbete än vad en stamspolning gör. Genom att inspektera dina rör kan vi ta reda på vad som krävs för att fixa till dina rör och ledningar.

Hur utför vi våra inspektioner? 

Hur gör vi då när vi inspekterar dina rör för att ta reda på om det är nödvändigt med en stamspolning eller inte? Rör och ledningar är ju trots allt små och svåråtkomliga utrymmen. Detta är dock inte något problem för oss, för vi använder oss nämligen av kameror, kameror som är så små och smidiga att de kan filma även i de allra mest svåråtkomliga rören. Genom att göra det kan vi skaffa oss en bättre bild över skicket på dina rör och ledningar, och på så sätt ge dig ett svar på vilken typ av ingrepp som behövs för att få de att fungera som de ska igen.

Vi erbjuder våra tjänster i Göteborgsområdet

Vi är ett företag som är baserade i Göteborg. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Göteborg med omnejd. Detta handlar alltså inte bara om Göteborgs kommun, utan även om kranskommunerna. Tveka därför inte på att vända dig till oss oavsett vilken del av Göteborgsregionen som du bor eller är verksam i. Vi finns alltid här för att förse dig med den hjälp du behöver!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify