Rör och ledningar

Vi är experter på rör och ledningar och ser till att dessa fungerar som de ska. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Stamspolningar

Behöver du göra en stamspolning? Just detta är en av de saker vi kan hjälpa dig med. Genom att göra en stamspolning i din villa eller fastighet spolar vi bort beläggningar, fett och annan smuts som kan tänkas blockera dina rör och ledningar.

img

Relining

Det kanske istället räcker med att vi gör en relining av dina rör? En relining innebär att vi renoverar rören. Det gör vi först och främst genom att rengöra de. Efter att vi gjort det infordrar vi de med nytt material. På så sätt kan vi få de att se ut och fungera som nya igen, detta utan att för den sakens skull behöva byta ut de.

img

Rörinspektion

Fungerar dina rör och ledningar inte som de ska? Vill du ha hjälp med att ta reda på var felet ligger någonstans? Då kan vi med hjälp av våra kameror inspektera dina rör åt dig.

img

Stambyte

Är dina rör i så pass dåligt skick att de behöver bytas ut helt och hållet? Då är också ett stambyte något vi kan göra åt dig.